La Salle Ctra Barcelona

Ctra Barcelona

Dijous 21 de setembre

Primers

Les nostres amanides
De quinoa tricolor

amb formatge fresc, tomàquet deshidratat i alfàbrega.

De carbassa rostida

amb formatge feta i vinagreta.

Verda de l'hort

amb ou bullit i tonyina.

Els entrants de sempre
Pasta fresca

amb "ricotta" i salsa de tomàquet natural.

Mini truita

de carabassó i ceba caramel·litzada i pa torrat amb tomàquet.

Sopa de tomàquet

amb perfum d'alfàbrega.

Segons

Cuina de carn i peix
Paella

de peix i marisc al nostre estil.

Llobarret al forn

a l'aroma de romaní i patata "panadera".

Pluma de porc

a la brasa amb maionesa de “chimichurri”.

Bistec

de vedella de Girona al pebre verd i arròs blanc.

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb pa amb tomàquet torrat.

Tàrtar

de tonyina amb alvocat, mango i reducció de soja.

Entrecot de vedella

de Girona amb la seva guarnició.

Rapet de la costa

(500g) a la planxa a la donostiarra.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures.

Mandoguilles de pèsols

sobre tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Amanida

de fruita de temporada.

Flam d'ou i nata
Sorbet de llimona
"Brownie"

amb gelat "d'stracciatella".

"Mousse" de iogurt

amb "coulis" de fruits vermells.

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla (sup. + 3€)

MENÚ 18,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 15,00 €

MENÚ FESTIUS: Dissabte, diumenge i festius_ 25,00 €

MENÚ INFANTIL: Plat combinat + postre_15,00 €

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Dissabtes, diumenges i festius

Primers

Les nostres amanides, pastes i altres
Amanida

de formatge brie amb pera i vinagreta de mostassa.

Amanida de tomàquet variats

amb ventresca de tonyina i vinagreta de albahaca

Carpaccio

de vedella de Girona amb parmesà i oli de tòfona

Rissotto cremós

de ceps

Patates d'Olot

farcides de carn

Piruletes

de cruixent de llagostins amb salsa agridolça.

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Tàrtar

de salmó fresc amb alvocat, mango i soja.

Fusta

de pernil ibèric amb pa de pagès torrat

Segons

Cuina de carn i peix
Secret

de porc ibèric amb patata a la brasa i salsa barbacoa.

Entrama

de vedella de Girona a la brasa amb la seva guarnició.

Bacallà

gratinat sobre base d’arròs negre de sèpia.

Calamars

a la planxa amb marinat de tomàquet i ceba de Figueres.

Suggerimet Gourmet

Sup. 6,00€

Entrecot

de vedella de Girona (250g) amb la seva guarnició.

Tataki de tonyina

reducció de soja i alga wakame.

El racò del vegà
Quinoa

natural amb verdures i “ou poché”.

Burguer de Kale

i tempura de verdures.

Mandonguilles de pèsols

sobre salsa de tomàquet natural

Menú infantil
Plat combinat

de finguers de pollastres amb pasta fresca

Plat combinat

de croquetes de pernil amb pasta amb tomàquet.

Postres

Dolços de casa
Pastís de formatge.
Tiramisú

fet a casa

Carpaccio

de pinya amb gelat de mandarina.

Gelat de torrò

amb unes gotes de ratafía i nous caramel.litzades

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 27,00 €  INFANTIL: 15,00 €

 

inclou pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Menú per a Grups

Per a grups de 10 a 30 pers.
Per grups més grans preguntar preu i disponibilitat.

Per compartir
Pa de pagès

torrat amb tomàquet

Bunyols de bacallà

amb amanida

Taula de fromatge i pernil ibèric

amb coca torrada de vidre

Raviolis de ceps

amb la seva crema

Verdures a la brasa

amb salsa romesco

Segons a escollir
Ploma de porc

a la brasa amb xips de boniato

Entrecot de vedella

de Girona amb las seva guarnició

Calamarsets a la planxa

amb marinat de tomàquet i ceba

Suprema de lluç

a la donostiarra amb patata "panadera"

Si ets vegà tenim
Burguer de Kale

amb quinoa i tempura de verdures.

Mandonguilles de pèsols

sobre crema de tomàquet natural

Per postre
Pastís

de pastanaga

Mousse de iogurt natural

amb coulís de fruits del bosc

Tiramisú
Amanida de fruita

de temporada

Gelat de torró

amb nous i ratafia.

MENÚ 30,00 €

 

Inclou 1 ampolla de vi per a cada 3 persones. Aigua/refresc o cervesa. No inclou cafès ni infusions.

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns, dimarts i dimecres de 8 a 21:30h
Dijous de 8 a 22h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte i diumenge tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous de 8 a 22h
Divendres i dissabte de 9 a 24h
Diumenge de 9 a 17h

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres de 8 a 16h
Dissabte i diumenge tancat