La Salle Ctra Barcelona

Ctra Barcelona

Dilluns 23 d'abril

Primers

Les nostres amanides
De mongeta verda

ou dur i pesto

Carpaccio de tomàquet

formatge fresa i anxoves

Verda

amb tonyina i ou dur

Els entrants de sempre
Pasta Fresca
Rigatonne

all'arrabiatta un xic picant

Al pesto de carabassó

parmesà saltejada al wok

Entrants Calents
Crema de carabassa

amb les seves pipes

Guissat de llentíes

amb xoriç

Remenat d'ous de pagès

gambetes i cloïsses

Delicatessen

(Sup. 6,00 €)

Pernil ibèric de Guijuelo

(100g) amb pa de pagès torrat amb tomàquet

Risotto cremòs

de ceps i parmesà

Tartar de tonyina

amb soja, sèsam i alvocat

Segons

Cuina de carn i peix
Del Mar
Bacallà gratinat

amb all i oli suau i patata "panadera"

Llenguado

a la planxa amb bullit de verdura

La brasa
Broqueta de pollastre

amb verdures i arròs

Xurrasco de vedella de Girona

sense ós marinat a la brasa

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Presa de porc ibèric

amb la seva guarnició

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa

Tataki de tonyina

fet al nostre estil

El Racó dels vegans
Burger de col Kale

amb verdures en tempura

Mandoguilles

de pèsols sobre tomàquet natural

Postres

Els dolços de casa
Crema Catalana
Mousse

de iogurt natural

Pastís del dia
Mel i mató
Carpaccio

de pinta

Flam de recuit
Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla (sup. 3€)

MENÚ 18,50 €

MIG MENÚ 15,00 €

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postre

Dissabtes, diumenges i festius

Primers

Les nostres amanides, pastes i altres
Amanida

de formatge brie amb pera i vinagreta de mostassa.

Amanida de tomàquet variats

amb ventresca de tonyina i vinagreta de albahaca

Carpaccio

de vedella de Girona amb parmesà i oli de tòfona

Rissotto cremós

de ceps

Patates d'Olot

farcides de carn

Piruletes

de cruixent de llagostins amb salsa agridolça.

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Tàrtar

de salmó fresc amb alvocat, mango i soja.

Fusta

de pernil ibèric amb pa de pagès torrat

Segons

Cuina de carn i peix
Secret

de porc ibèric amb patata a la brasa i salsa barbacoa.

Entrama

de vedella de Girona a la brasa amb la seva guarnició.

Bacallà

gratinat sobre base d’arròs negre de sèpia.

Calamars

a la planxa amb marinat de tomàquet i ceba de Figueres.

Suggerimet Gourmet

Sup. 6,00€

Entrecot

de vedella de Girona (250g) amb la seva guarnició.

Tataki de tonyina

reducció de soja i alga wakame.

El racò del vegà
Burguer de Kale

i tempura de verdures.

Mandonguilles de pèsols

sobre salsa de tomàquet natural

Menú infantil
Plat combinat

de finguers de pollastres amb pasta fresca

Plat combinat

de croquetes de pernil amb pasta amb tomàquet.

Postres

Dolços de casa
Pastís de formatge.
Tiramisú

fet a casa

Carpaccio

de pinya amb gelat de mandarina.

Gelat de torrò

amb unes gotes de ratafía i nous caramel.litzades

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 30,00 €  INFANTIL: 15,00 €

 

inclou pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns, dimarts i dimecres de 8 a 21:30h
Dijous de 8 a 22h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte i diumenge tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous de 8 a 17h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte de 9 a 24h
Diumenge tancat

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.