La Salle Ctra Barcelona

Ctra Barcelona

Dilluns 27 de Març

Primers

Les nostres amanides
De cua de llagostí

en tempura i vinagreta de mostassa.

Timbal de quinoa

amb verdures i "ou poché".

De l´hort

amb ou dur i tonyina.

Els entrants de sempre
Pasta fresca

al aglio, olio e peperoncinno (un xic picant).

Mini truita

de patata i bacallà.

Carpaccio de vedella

amb encenalls de parmesà oli de tòfona.

Parmentier de patata

amb "ou poché" i bolets.

Segons

Cuina de carn i peix
Suprema d´orada

filetejada a la donostiarra.

Llenguado a la planxa

amb bullit de verdures.

Bistec de vedella de Girona

a la brasa amb les nostres braves.

Pit de pollastre

a la brasa amb carbassó i albergínia grillé.

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb coca de vidre amb tomàquet

Tàrtar de tonyina "bluefin"

al nostre estil.

Entrecot de vedella de Girona

a la brasa.

Tataki de tonyina

al nostre estil

El Racó dels vegans
Burguer de kale

amb la seva guarnició

Mandoguilles de pèsols

sobre tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastís de formatge
Mousse de iogurt natural
Mel i mató
Amanida de fruita
Gelat de mandarina
Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Suplement de 3,00€)

MENÚ 18,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 15,00 €

MENÚ FESTIUS: Dissabte, diumenge i festius_ 25,00 €

MENÚ INFANTIL: Plat combinat + postre_17,00 €

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Dissabtes, diumenges i festius

Primers

Amanides, pastes i altres
Amanida

de ventresca de tonyina, alvocat i formatge fresc

Tàrtar

de tomàquet, alvocat, herbes fresques i maionesa de mostassa.

Raviolis

de ceps amb salsa trufada i parmesà.

Piruletes

de cruixent de llagostí amb salsa agriadolça

Rissotto

cremós de quatre formatges i ceps variats.

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Tàrtar

de tonyina "bluefin" al nostres estil.

Tàrtar

de salmó amb alvocat, mango i soja

Fusta

de pernil ibèric amb pa de pagès torrat

Segons

Cuina de carn i peix
Secret

de porc ibèric amb patata a la brasa i salsa barbacoa.

Entrecot

de vedella de Girona (250g) amb la seva guarnició.

Tataki

de tonyina fet al nostre estil.

Rapet

de la costa a la donostiarra i patata “panadera”.

Suprema

de lluç a la marinera.

Guissat

de calamars farcits de la seva carn, verdures i gambetes

Suggerimet Gourmet

Sup. 6,00€

Filet

de vedella de Girona a la brasa amb escalopa de foie.

El racò del vegà
Quinoa

natural amb verdures i “ou poché”.

Burguer de Kale

i tempura de verdures.

Mandonguilles de pèsols

sobre salsa de tomàquet natural

Menú infantil
Plat combinat

de finguers de pollastres amb pasta fresca

Plat combinat

de croquetes de pernil amb pasta amb tomàquet.

Postres

Dolços de casa
El pastís

de formatge de la Laura

Tiramisú

fet a casa

Pinya

caramel·litzada amb gelat de mandarina.

Mel i mató
Gelat

de torró amb gotes de ratafía i nous caramel·litzades

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 30,00 €  INFANTIL: 17,00 €

 

inclou pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Menú per a Grups

Per a grups de 10 a 30 pers.
Per grups més grans preguntar preu i disponibilitat.

Per compartir
Pa de pagès

torrat amb tomàquet

Bunyols de bacallà

amb amanida

Taula de fromatge i pernil ibèric

amb coca torrada de vidre

Raviolis de ceps

amb la seva crema

Verdures a la brasa

amb salsa romesco

Segons a escollir
Ploma de porc

a la brasa amb xips de boniato

Entrecot de vedella

de Girona amb las seva guarnició

Calamarcets a la planxa

amb marinat de tomàquet i ceba

Suprema de lluç

a la donostiarra amb patata "panadera"

Si ets vegà tenim
Burguer de Kale

amb quinoa i tempura de verdures.

Mandonguilles de pèsols

sobre crema de tomàquet natural

Per postre
pastís

de pastanaga

Tiramisú

fet a casa

Amanida de fruita
Gelat de torró

amb nous i ratafia

Mousse

de iogurt natural

MENÚ 30,00 €

 

Inclou 1 ampolla de vi per a cada 3 persones. Aigua/refresc o cervesa. No inclou cafès ni infusions.

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns: 8:00 a 17:0h
Dimarts, dimecres i dijous: 8:00 a 22:00h
Divendres: 8:00 a 24:00h
Dissabte: 8:00 a 17:00h
Diumenge: Tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns a dimecres: 7:00h a 17:00h
Dijous: 7:00h a 22:00h
Divendres i dissabte: 9:00h a 00:00h
Diumenge: 9:00h a 17:00h

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres: 8:30 a 16:30h
Dissabte i diumenge: tancat