La Salle Ctra Barcelona

Ctra Barcelona

Divendres 19 de juliol

Primers

Les nostres amanides
Ensaladilla russa

amb bastonets de pà

Verda de l'hort

amb tonyina i ou dur

Salmorejo tradicional Cordovès

amb ou dur i pernil

Gazpacho de síndria

amb oli d'alfàbrega

De cuixent de llangostí

amb vinagreta de mostassa i mel

Els entrants de sempre
Pasta Fresca
Spaghetti

al pesto verd amb parmesà

Entrants Calents
Remanat de cua de gamba

amb all tendre i torradetes

Delicatessen

(Sup. 6,00 €)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100g) i pa torrat

Tàrtar de tonyina

amb soja, sèsam i alvocat

Taula de formatges variats

amb torrades

Risotto cremòs

de ceps i parmesà amb toc de tòfona

Segons

Cuina de carn i peix
Del Mar
Fideuà

de peix i de marisc al nostre estil amb allioli suau

Calamars a la planxa

amb marinat de tomàquet i ceba tendre

La brasa
Wok de vedella de Girona

amb arròs estil oriental

Llonza de porc Duroc

a la brasa (Sup. 2€)

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Tira d'asado

a la brasa amb ximixurri

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa

Secret de porc ibèric
Llom de salmó

amb carbassó grillé i oli d'anet

El Racó dels vegans
Burger de col Kale

amb verdures en tempura

Mandoguilles

de pèsols sobre tomàquet natural

Postres

Els dolços de casa
Carrot cake
Gelat de manadarina
Tarta de Santiago
Mel i mató
Broqueta

de meló, pinya i maduixa

Mousse de iogurt

amb "coulis" de fruits vermells

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla (sup. 4€)

MENÚ 18,50 €

MIG MENÚ 15,00 €

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postre

Dissabtes, diumenges i festius

Primers

Les nostres amanides, pastes i altres
Amanida

de formatge brie amb pera i vinagreta de mostassa.

Amanida de tomàquet variats

amb ventresca de tonyina i vinagreta de albahaca

Carpaccio

de vedella de Girona amb parmesà i oli de tòfona

Rissotto cremós

de ceps

Patates d'Olot

farcides de carn

Piruletes

de cruixent de llagostins amb salsa agridolça.

Suggeriments Gourmet

(Sup. 6,00€)

Tàrtar

de salmó fresc amb alvocat, mango i soja.

Fusta

de pernil ibèric amb pa de pagès torrat

Segons

Cuina de carn i peix
Secret

de porc ibèric amb patata a la brasa i salsa barbacoa.

Entrama

de vedella de Girona a la brasa amb la seva guarnició.

Bacallà

gratinat sobre base d’arròs negre de sèpia.

Calamars

a la planxa amb marinat de tomàquet i ceba de Figueres.

Suggerimet Gourmet

Sup. 6,00€

Entrecot

de vedella de Girona (250g) amb la seva guarnició.

Tataki de tonyina

reducció de soja i alga wakame.

El racò del vegà
Burguer de Kale

i tempura de verdures.

Mandonguilles de pèsols

sobre salsa de tomàquet natural

Menú infantil
Plat combinat

de finguers de pollastres amb pasta fresca

Plat combinat

de croquetes de pernil amb pasta amb tomàquet.

Postres

Dolços de casa
Pastís de formatge.
Tiramisú

fet a casa

Carpaccio

de pinya amb gelat de mandarina.

Gelat de torrò

amb unes gotes de ratafía i nous caramel.litzades

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 30,00 €  INFANTIL: 15,00 €

 

inclou pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns, dimarts i dimecres de 8 a 21:30h
Dijous de 8 a 22h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte i diumenge tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous de 8 a 17h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte de 9 a 24h
Diumenge tancat

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.