Image Alt

La Salle

Divendres 2 de juny

Primers

Les nostres amanides
De formatge de cabra

amb fruits secs i vinagreta de mostassa i mel.

D'arròs

amb gambes saltejades, pinya, alvocat i salsa rosa.

Timbal de llenties

amb verdures i salmó i oli de menta.

Quinoa natural

amb verduretes i "ou poché".

Els entrants de sempre
Pasta fresca

saltejada al wok amb carbassó, xerris i ricotta.

Gaspatxo de síndria

amb dauets de formatge i galeta cruixent.

Mini-truita

de patata, ceba caramel·litzada i botifarra negra.

Musclos al vapor

amb toc de llima i llorer.

Segons

Cuina de carn i peix
Graellada de carn

amb patata caliu i "chimichurri".

Pit de gall d'indi

a la planxa amb verdures grillé i salsa barbacoa.

Fideuà

de peix i marisc al nostre estil.

Cassoleta de peix

a la marinera amb patata panadera.

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Taula de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tàrtar de tonyina

al nostre estil

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa.

Tataki de tonyina

amb soja i sèsam.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles de pèsols i verdures

amb tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastis de la casa
Flam del dia
Macedonia de fruita natural
Gelat al gust
Mel i mató
Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla (Sup. de 3,00€)

Recuit de drap

(Sup. de 3,00€)

MENÚ 18,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 15,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Dissabte 3 de Juny

Primers

Les nostres amanides
De gambes saltejades

pinya, alvocat i vinagreta de mostasa.

Timbal de tomàquet

verd amb ceba de Figueres i ventresca de bonítol.

Burrata

sobre llit de tomàquet verd,oli d'alfàbrega i mel.

Els entrants de sempre
"Tortellini"

farcit de formatge amb crema suau de pernil ibéric.

Espàrrecs verds

a la brasa amb patata caliu,pernil cruixent i romesc.

Gaspatxo

de tomáquet i síndria amb dauets de formatge i oli de menta.

Segons

Cuina de carn i peix
"Vacio"

de vedella de Girona a la brasa amb patata grillé i salsa "criolla".

Medallons de porc

amb crema de foie i arròs saltejat.

Suprema de lluç

fresc a la marinera de musclos i cloïsses.

Llobarro fresc

a la donostiarra amb verduretes saltejades.

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa. (Sup. 3,00€)

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tàrtar de tonyina

feta al nostre estil

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Postres

Els dolços de casa
Pastis de la casa
Mousse de xocolata
Amanida de fruita natural
Flam amb nata
Gelat al gust
Recuit de drap

(Supl 3,00€)

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 25,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 18,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns: 8:00 a 17:0h
Dimarts, dimecres i dijous: 8:00 a 22:00h
Divendres: 8:00 a 24:00h
Dissabte: 8:00 a 17:00h
Diumenge: Tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns a dimecres: 7:00h a 17:00h
Dijous: 7:00h a 22:00h
Divendres i dissabte: 9:00h a 00:00h
Diumenge: 9:00h a 17:00h

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres: 8:30 a 16:30h
Dissabte i diumenge: tancat