Image Alt

La Salle

Divendres 22 de setembre

Primers

Les nostres amanides
De moniato confitat

amb fruits secs i vinagreta de iogurt.

"D'stracciatella" de burrata

amb ceba i vinagreta d'alfàbrega.

Verda de l'hort

amb tonyina, ou bullit i ceba.

Els entrants de sempre
Pasta fresca

saltada al wok amb carabassó, tomàquets "xerry" i ricotta.

"Vichysoisse"

de porro i pastanaga amb crostonets.

Pebrots del piquillo

farcits de brandada i gratinats amb "cheddar".

Segons

Cuina de carn i peix
Calamarsets

a la planxa amb picada de verdures, all i julivert.

Orada fresca

filetejada amb "velouté" de musclos.

Filet de porc

amb crema de bolets i arròs saltat.

Graellada de carn

amb patata "grillé" i "chimichurri".

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb pa amb tomàquet torrat.

Tàrtar de tonyina

al nostre estil.

Tataki de tonyina

amb soja i sèsam.

Entrecot

de vedella de Girona a la brasa.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles de pèsols i verdures

amb tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastís de la casa
Flam del dia
Macedònia

de fruita natural.

Gelat al gust
"Mousse" de iogurt

amb "coulis" de fruits vermells.

Recuit

de drap (Sup. 3,00€)

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla (Sup. de 3,00€)

MENÚ 18,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 15,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Dissabte 05 d'agost

Primers

Les nostres amanides
Bacallà marinat

amb taronja, olives negres i oli d'alfàbrega.

De formatge de cabra

alvocat i vinagreta de mostassa i mel.

Musclos

de roca al vapor amb toc de llima i llorer.

Els entrants de sempre
Medallons

de "funghi i tartuffo" amb la seva crema.

Milfulles

cruixent d'escalivada i anxoves.

Gaspatxo

de tomáquet i síndria amb dauets de formatge i toc de menta.

Segons

Cuina de carn i peix
Burguer

de vaca madurada amb carbassó "grillé" i reducció de soja.

Graellada

de carn amb patata caliu i salsa criolla.

Llenguado

a la marinera amb patata "panadera", gamba i musclos.

Rissotto

de ceps amb bolets saltejats i oli de tófona.

Tataki de tonyina

amb soja i sésam.(Sup.t 6,00€)

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa. (Sup. 3,00€)

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tàrtar de tonyina

feta al nostre estil

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles

de pésols i verdures amb tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastis de la casa
Catalanet
Gelat al gust
Carpaccio

de pinya amb gelat de vainilla.

Flam amb nata
Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 25,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 18,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns, dimarts i dimecres de 8 a 21:30h
Dijous de 8 a 22h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte i diumenge tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous de 8 a 22h
Divendres i dissabte de 9 a 24h
Diumenge de 9 a 17h

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres de 8 a 16h
Dissabte i diumenge tancat