Saratoga La Salle

La Salle

Divendres 2 de desembre

Primers

Les nostres amanides
Amb formatge brie

amb tomàquet confitat i vinagreta de fruits vermells.

Amb mongetes verdes

amb pollastre a dauets i vinagreta de mostasa.

De l'hort

amb tonyina i ou dur.

Humus de cigrons

i verdures amb cruditès i bastonets.

Pasta fresca

saltejada al wok amb pesto rosso i parmesà.

Els entrants de sempre
Piquillos farcits

de brandada de bacallà i la seva salsa.

Crema tèbia

de verdures amb picatostes.

Remenat d'ou de pagès

amb patata,ceba i sobrasada.

Segons

Cuina de carn i peix
Suprema de lluç

a la donostiarra amb patata panadera.

Wok de sípia i verduretes

en juliana amb toc oriental.

Graellada de carn

amb patata provençal i "chimichurry".

Bistec de vedella de Girona

amb salsa de vi negre i arròs basmati.

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric de Guijuelo (100 g)

amb torradetes.

Tartar de tonyina

feta al nostre estil

Entrecot de vedella de Girona

a la brasa.

Tataki de tonyina

marinat amb soja i sésam al nostre estil.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles de pèsols

sobre tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastis de la casa
Flam del dia
Amanida de fruita natural
Gelat al gust
Mousse de iogurt

amb coulis de mango.

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 17,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 13,00 €

MENÚ FESTIUS: Dissabte, diumenge i festius_ 25,00 €

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Dilluns 28 de novembre

Primers

Les nostres amanides
De l'hort

amb tonyina i ou dur.

Taboulé de cuscus

amb verdures,llima i toc de menta.

De mango,

amb formatge fresc i vinagreta de iogurt.

Pasta fresca

saltejada al wok amb salsa napolitana i parmesà.

Els entrants de sempre
Crema tèbia

de verdures amb toc de curry i picatostes.

Piquillos farcits

de brandada de bacallà amb la seva salsa.

Segons

Cuina de carn i peix
Xurrasco de vedella

de Girona a la brasa amb ximixurri i patata al forn.

Cuixa de pollastre

rostida amb patata panadera i romaní.

Suprema de bacallà

a la planxa sobre parmentier de moniato.

Filet de gall de st Pere

al forn amb verdures en papillote.

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric de Guijuelo (100 g)

amb torradetes.

Tartar de tonyina

feta al nostre estil

Entrecot de vedella de Girona

a la brasa.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles de pèsols

sobre tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Macedonia

de fruita fresca.

Flam del dia
Pastis de la casa
Gelat al gust
Mousse de iogurt

amb coulis de fruits vermells.

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 17,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 13,00 €

MENÚ FESTIUS: Dissabte, diumenge i festius_ 25,00 €

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dimarts a dijous: de 8:30 a 21:30h
Divendres i Dissabte: de 8:00 a 23:30h
Diumenge i dilluns tancat.

 

Ctra Barcelona
Carrer Barcelona 207, 17003 Girona
Telèfon: 872 095 517

Horari:

Dilluns a dimecres: de 8:00h a 17:00h
Dijous a dissabte: de 8:00h a 24:00h
Diumenge: de 8:00h a 17:00h

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres de 8:30 a 16:30h
Dissabte i diumenge tancat