Image Alt

La Salle

Divendres 23 de febrer

Primers

Les nostres amanides
Amb formatge fresc

mango i tomàquet caramel·litzat.

Verda de l'hort

amb tonyina i ou dur.

Amb bacallà esqueixat

taronja i olivada.

Els entrants de sempre
Pasta fresca

saltada al wok amb salsa all'arrabbiata.(un toc picant)

Crema tèbia

de verdures amb crostonets de pa i oli de curri.

Timbal de quinoa natural

amb verduretes saltejades i ou poché.

Segons

Cuina de carn i peix
Calamarcets

a la planxa amb picada de tomàquet i ceba.

Suprema de bacallà

sobre parmentier de pastanaga.

Bistec de vedella

a la brasa amb patata caliu i "chimichurri".

Secret de porc

amb barbacoa i carabassó "grillé".

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb pa amb tomàquet torrat.

Tàrtar de tonyina

al nostre estil.

Entrecot

de vedella de Girona a la brasa.

Tataki de tonyina

al nostre estil.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles

de pèsols i verdures amb tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastís de la casa
Flam del dia
Mel i mató
Amanida de fruita

natural

Gelat de torró
Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla (Sup. de 3,00 €)

Recuit de drap

(Sup. 3€)

MENÚ 18,50 €

MIG MENÚ 18,50 €

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postre

Dijous 6 de desembre

Primers

Les nostres amanides
De burrata

anxoves i vinagreta d'alfàbrega.

Tartar de tomàquet,

alvocat, ceba tendra i ventresca de tonyina.

Els entrants de sempre
Raviolis

de salmó amb crema suau de parmesà i cruixent de cansalada.

Milfulles

cruixent d'escalivada i formatge de cabra.

Patates d'Olot

farcides de carn amb salsa de romesco.

Segons

Cuina de carn i peix
Suprema de lluç

a la planxa sobre parmentier de verdures i oli de menta.

Arrós

de peix i marisc al nostre estil.

Tataki de vedella

de Girona amb ceba caramelitzada i toc de soja.

Medalló de porc

ibéric amb crema de foie i carbassó confitat.

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tàrtar de tonyina

fet al nostre estil

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles

de pésols i verdures amb tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastís de la casa
Flam del dia
Macedònia

amb gelat de vainilla.

Mousse de iogurt

amb coulis de mango.

Gelat de maduixa
Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 30,00 €

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres

Sopar de Nadal per a grups

Per a compartir

Amanida de formatge brie

arrebossat i carbassa rostida

Escalivada amb anxoves

sobre pa de pagès torrat

Muscols de roca

a la planxa amb un toc de llor

Croquetes casolanes

de pernil ibèric

Piruletes de llagostí

cruixents amb salsa agredolça

Segons a escollir
Entrecot de vedella

amb la seva guarnició

Calamars a la planxa

marinat de tomàquet i ceba tendra

Rap de costa

(500g) a la donostiarra

Secret de porc ibèric

a la brasa amb la seva guarnició

Postres a escollir

Pastis del dia
Gelat de torró

amb nous caramel·litzades i ratafia

Crapaccio de pinya

amb gelat de mandarina

Mel i mató

Celler

Vi Cingle negre, rosat o blanc de Cellers Faura

MENÚ 30,00 €

Inclou pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postre

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns, dimarts i dimecres de 8 a 21:30h
Dijous de 8 a 22h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte i diumenge tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous de 8 a 17h
Divendres de 8 a 24h
Dissabte de 9 a 24h
Diumenge tancat

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres de 8 a 17h
Dissabte i diumenge tancat