Image Alt

La Salle

Dilluns 27 de Març

Primers

Les nostres amanides
De pebrots escalivats

i anxoves amb vinagreta de mòdena.

De carbassó confitat

i formatge feta amb vinagreta de iogurt.

Quinoa natural

amb verdures saltejades i "ou poché".

Els entrants de sempre
Pasta fresca

saltejada al wok amb salsa carbonara i parmesà.

Remenat d'ou de pagès

amb espàrrecs i cloïsses.

Crema tèbia de verdures

amb toc de curri i picatostes.

Humus de cigrons i pastanaga

amb crudités i bastonets.

Segons

Cuina de carn i peix
Suprema de bacallà

gratinat amb muselina d'alls i verdures en juliana.

Llenguado a la planxa

amb carbassó grillé.

Cuixa de pollastre rostida

amb patates i ceba confitades al romaní.

Xurrasco de vedella de Girona

a la brasa amb patata caliu i "chimichurri".

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Taula de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tártar de tonyina

al nostre estil

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa.

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Mandonguilles de pèsols i verdures

amb tomàquet natural.

Postres

Els dolços de casa
Pastís de la casa
Flam del dia
Amanida de fruita natural
Gelat al gust
Mousse de iogurt

amb coulís de fruits vermells

Recuit de drap

(Supl. 3,00€)

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla

MENÚ 18,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 17,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Dissabte 25 de Març

Primers

Les nostres amanides
De formatge brie arrebossat

maduixes i vinagreta de fruits vermells.

De tomàquet verd

ceba tendra amb ventresca de bonítol.

De salmó

alvocat, taronja i vinagreta de cítrics.

Els entrants de sempre
Pasta fresca

saltejada al wok amb cloisses i espàrrecs saltejats.

"Ous poché"

sobre parmentier de patata i encenalls d'ibèric.

Crep

farcit de verdures i gambes gratinat amb cheddar.

Segons

Cuina de carn i peix
Tataki

de vedella de Girona amb ceba caramelitzada i toc de soja.

Secret de porc

a la brasa amb patata dipper i allioli.

Rissotto

de ceps amb bolets saltejats i oli de tófona.

Suprema de bacallà

amb espinacs, panses i pinyons.

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa. (Sup. 3,00€)

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tàrtar de tonyina

feta al nostre estil

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Postres

Els dolços de casa
Pastis de la casa
Flam del dia
Valencià
Carpaccio

de meló amb gelat de mandarina.

Gelat al gust
Recuit de drap

(Sup. 3,00€)

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 25,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 17,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns: 8:00 a 17:0h
Dimarts, dimecres i dijous: 8:00 a 22:00h
Divendres: 8:00 a 24:00h
Dissabte: 8:00 a 17:00h
Diumenge: Tancat

 

Ctra Barcelona

Carrer Barcelona 207, 17003 Girona

Telèfon: 872 095 517

Horari:
Dilluns a dimecres: 7:00h a 17:00h
Dijous: 7:00h a 22:00h
Divendres i dissabte: 9:00h a 00:00h
Diumenge: 9:00h a 17:00h

Cuina oberta fins a les 16h cada dia i fins a les 23h a les nits que obrim.

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres: 8:30 a 16:30h
Dissabte i diumenge: tancat