Saratoga La Salle

La Salle

Dilluns 6 de Febrer

Primers

Les nostres amanides
De formatge fresc

amb pinya,mango i vinagreta de mostasa.

De bolets confitats

i pernil amb tomàquet sec.

De l'hort

amb tonyina i ou dur.

Els entrants de sempre
Pasta fresca

saltejada al wok amb pesto rosso i parmesà.

Crema tèbia

de verdures amb toc de curri i picatostes.

Pebrots del piquillo

farcits de brandada de bacallà amb la seva salsa.

Humus de cigrons

i verdures amb cruditès i bastonets.

Segons

Cuina de carn i peix
Suprema de Bacallà

sobre parmentier de patata i salsa donostiarra.

Filet de gall de sant Pere

al forn amb verdures en papillote.

Botifarra de pagès a la brasa

amb reducció de Pedro Ximenez i arròs saltejat.

Escalopins de vedella de Girona

a la brasa amb patata grillé i "ximixurri".

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Taula de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tàrtar de tonyina

feta al nostre estil

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa.

Suprema de salmó a la planxa

amb verdures saltejades i oli de fonoll

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Postres

Els dolços de casa
Pastis de la casa
Flam del dia
Macedònia de fruites naturals
Gelat al gust
Mousse de iogurt

amb coulis de fruits vermells.

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 18,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 17,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

Dissabte 04 de Febrer

Primers

Les nostres amanides
De gambetes saltejades

alvocat i vinagreta de mostasa.

De salmó marinat

mango i vinagreta de tomàquet.

De tomàquet verd

pebrots escalivats i anxoves.

Els entrants de sempre
Tagliatelle

saltejats al wok amb salsa trufada i oli de tófona.

"Ous poché"

sobre parmentier de patata i encenalls d'ibéric.

Crema

de carbassa i pastanaga amb encenalls de foie.

Segons

Cuina de carn i peix
Vacío de vedella

de Girona a la brasa amb patata caliu i "chimichurri".

Escalopins de porc

amb crema de bolets i arròs basmati.

Suprema de lluç

fresc a la planxa amb Cloisses i gambetes.

Llenguado a la planxa

amb verduretes grillé, all i julivert.

Entrecot de vedella

de Girona a la brasa. (Sup. 3,00€)

Suggeriments Gourmet

(Sup.6,00€)

Fusta de pernil ibèric

de Guijuelo (100 g) amb torradetes.

Tàrtar de tonyina

feta al nostre estil

El Racó dels vegans
Burguer de Kale

amb verdures a la brasa.

Postres

Els dolços de casa
Pastis de la casa
Flam de xocolata
Valencià
Amanida de fruita
Gelat al gust
Recuit de drap

(Sup. 3,00€)

Coulant de xocolata

amb gelat de vainilla. (Sup. 3,00€)

MENÚ 25,00 €

MENÚ EXPRESS: Primer o segon + Postre _ 17,00 €

MENÚ NENS: Pasta + bistec o croquetes o fingers _ 15,00€

MENÚ GRUPS: Mínim 10 persones _ 30,00 €

 

Tots els menús inclouen pa, beguda (aigua i vi de la casa) i postres
Cigaló: 1,50€ · Suplement refresc 350ml / infusió: 0,20€
Moritz, Heiniken, Alhambra o Cruzcampo: 1,50€.

 

LA SALLE

C/ St. Joan Baptista La Salle 15, 17002 Girona

Telèfon 972 224 970

Horari:
Dilluns: 8:00 a 17:0h
Dimarts, dimecres i dijous: 8:00 a 22:00h
Divendres: 8:00 a 24:00h
Dissabte: 8:00 a 17:00h
Diumenge: Tancat

 

Ctra Barcelona
Carrer Barcelona 207, 17003 Girona
Telèfon: 872 095 517Horari:

Dilluns a dimecres: 8:00h a 17:00h
Dijous a dissabte: 8:00h a 24:00h
Diumenge: 8:00h a 17:00h

MARQUÈS DE CAMPS

Plaça Marquès de Camps 14, 17002 Girona

Telèfon 972 226 407

Horari:
Dilluns a divendres: 8:30 a 16:30h
Dissabte i diumenge: tancat